Ahmetpaşa Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş bir eğitimle; yaratıcı, eleştirel düşünceye sahip, iletişim becerisi iyi, üretken bireyler yetiştiren saygın bir eğitim kurumu olmak

Misyon: Eğitimde kaliteyi sürekli iyileştirerek Sinanpaşa’nın en iyi okulu olmak

Başarılar: Okulumuzda, akademik,sanatsal,sportif alanlarda faaliyet gösterilmiş ve il ve ilçe düzeyinde başarılar elde edilmiştir.

Saatler: 08.40 - 15.25
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda 7 Şube, 1 Kütüphane, 1 Bilişim Atölyesi, 1 Resim Atölyesi, 1 Beden Eğitimi Sınıfı bulunmaktadır.

WEB - https://ahmetpasaoo.meb.k12.tr

Adres - Ahmetpaşa Kasabası Sinanpaşa/AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Ahmetpaşa Kasabası ortalama 3000 nüfusa sahiptir. PTT ve Sağlık Ocağı mevcuttur. Kasabamızda bir Ortaokul, birde İlkokul bulunmaktadır.

Adres - Ahmetpaşa Kasabası Sinanpaşa/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Ulaşım Sorunumuz yoktur. 10 dakikada bir il merkezinden araç vardır ve okul önünden geçmektedir.Kasabamızın kendine ait taşıma birliği bulunmaktadır. Ayrıca ilçe merkezinden çıkan ve okulumuz önünden geçerek Afyon´a giden bir taşıma kooperatifi ve ilçe merkezine yakın olan Kırka Belediyesine ait minibüslerde okulumuz önünden geçmektedir.Ulaşım ücreti tek yön 7 TL olarak güncellenmiştir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sinanpaşa ilçe merkezine 5 km, AFYONKARAHİSAR il merkezine ise 30 km uzaklıktadır.